2021. gada noslēguma pasākums

2021. gada noslēguma pasākums

Pienācis gada nogales pasākumu laiks!

Arī mēs, TRIVIUMS komanda, nosvinējām 2021. gada beigas. Satikāmies, lai nosvinētu kopīgi un individuāli piedzīvoto un iegūto.

Attiecības ir viena no TRIVIUMS vērtībām, tāpēc mums ir svarīgi organizēt regulārus pasākumus, lai neļautu kolektīva draudzīgajām saitēm atslābt. Šādu neformālo pasākumu ieguvums ir liels – saliedētāks kolektīvs un draudzīgāka vide. Šoreiz tikāmies vēl attālināti, taču ceram, ka nākamreiz tiksimies klātienē. 

Pasākums noritēja jautru un pacilātu sajūtu atmosfērā, jo spēlējām spēli, kurā iepazinām viens otru ārpus profesionālās dzīves, precīzāk, uzzinājām vairāk par to, kā kolēģi svin Ziemassvētkus, kādas tradīcijas piekopj savā ģimenē, kuras dāvanas ir bijušas pašas labākās, ko saņēmuši un par daudz ko citu. Par spēles uzvarētāju kļuva mūsu treneris Reinis Upenieks, kurš ieguva galda spēli "Spārnotie". Reinim, kā galda spēļu mīlētājam, bija īpaši liels prieks saņemt šādu dāvanu.

Nobeigumā bija sagādāts muzikāls pārsteigums - Reinis Jaunais. Reinis ir aizrautīgs mūziķis, kurš aizved klausītājus gan savā mūzikas, gan ceļojumu pasaulē. Viņš mūs iepriecināja gan ar saviem skaņdarbiem, gan ar iemīlētāko Ziemassvētku dziesmu TRIVIUMS komandas vidū – Klusa nakts, svēta nakts.

Novēlam visiem gaišus svētkus! Lai nākamgad mums visiem izdotos vairāk būt kopā klātienē!