5 jautājumi Dacei Bolei

5 jautājumi Dacei Bolei

1. Kas tu esi?

Es esmu cilvēks, kas cenšas savu dzīvi piepildīt ar mieru, prieku, pateicību, gandarījumu, labiem darbiem un domām, pilnveidošanos un cenšos būt par labu draugu un atbalstu savai ģimenei.

2. Grāmata, ko citiem iesaki izlasīt – kāpēc?

Es esmu biogrāfiju cienītāja, jo tajās ir gan vēsture, gan ģeogrāfija, gan mīlestība, gan uzņēmējdarbība, gan līderība…, bet, tajā pat laikā, tie ir reālu cilvēku stāsti. Tāpēc arī mans ieteikums ir no šī žanra “Apavu vīrs” par Nike dibinātāju. Man tas bija stāsts, par to, kā cilvēks savu hobiju pārvērta zīmolā, kā dzīvi ietekmē “nejaušības”, kā ir sastapties ar pārticību pēc trūkuma, kā ir beigās gūt atziņu, ka tomēr visa pamatā ir bijusi ticība.

3. TEDx runa, ko iesaki noskatīties – kāpēc?

TEDx runas neesmu klausījusies tik ļoti, lai ieteiktu.

4. Kas tevi iedvesmo un dod enerģiju?

Mani uzlādē itin viss, ko daru ar prieku un kas sniedz man gandarījumu. Daru ar prieku vairākas lietas – mācos, dalos ar savu kompetenci, spēlēju golfu, lasu grāmatas, adu, ceļoju, slēpoju – un šo sarakstu cenšos turpināt papildināt, lai dzīve būtu jēgpilna un patīkami aizraujoša.

5. Kāpēc tevi interesē darbinieku uzplaukums?

Mani tas interesē, jo ticu tam, ka, tiecoties pēc darbinieku uzplaukuma, mēs ne tikai spējam sasniegt augstākus uzņēmuma mērķus un uzdevumus, bet sniedzam arī katram darbiniekam iespēju izbaudīt savu ieguldījumu, atraisīt radošo potenciālu, veicināt personīgo izaugsmi un veidot vidi, kurā darbinieks jūtas novērtēts un gandarīts par paveikto.

Vairāk par Daces Boles profesionālo pieredzi lasi ŠEIT