5 jautājumi Kristiānai Roth

5 jautājumi Kristiānai Roth

1. Kas tu esi?

Introverts, kurš lielāko dzīves daļu pavada auditorijas priekšā un ir iemācījies to izbaudīt. Ikdienā izbaudu burvību, ko sniedz gan darbošanās akadēmiskajā pasaulē pētnieku un studentu vidū, gan darbošanās privātajā biznesā, atbalstot klientus dažādās nozarēs.

2. Grāmata, ko citiem iesaki izlasīt – kāpēc?

Viktora Frankla “Man's Search for Meaning”, jo tas ir stāsts par nepadošanos briesmīgos apstākļos un to, cik liela nozīme ir katra personīgajai attieksmei. 

3. TEDx runa, ko iesaki noskatīties – kāpēc?

Runa, kas apgāž mītu par „radošo“ industriju un “radošajiem“ cilvēkiem: David Kelley “How to build your creative confidence''.

4. Kas tevi iedvesmo un dod enerģiju?

Mani uzlādē motivēti cilvēki un brīži darbā ar uzņēmumiem un indivīdiem, kad redzu, ka ir izdevies kaut pavisam nedaudz pamainīt cilvēku domāšanas veidu. Brīvajā laikā enerģiju smeļos dabā – mierā un klusumā kopā ar ģimeni.

5. Kāpēc tevi interesē dizaina domāšana?

Dizaina domāšana ir brīnišķīgs veids, kā nokļūt jaunu produktu un pakalpojumu izstrādes pasaulē. Tā ļauj jebkuram cilvēkam bez īpašām vizualizācijas un dizaina spējām domāt kā dizainerim un radīt jaunas idejas un uzlabot esošus risinājumus.

Vairāk par Kristiānas Roth profesionālo pieredzi uzziniet šeit