5 jautājumi Lindai Rirdancei

5 jautājumi Lindai Rirdancei

1. Kas tu esi?

Sevi raksturoju kā cilvēku, kas ir nemitīgā attīstībā un sevis izzināšanā, kā līderi, kas spēj iedvesmot, un motivēt, redzēt lielo bildi, piedāvāt risinājumus, savlaicīgi pieņemt lēmumus un sasniegt rezultātu.

2. Grāmatas, ko citiem iesaku izlasīt – kāpēc?

Džeims Holiss “Vidusspāreja” un Tomass Mūrs “Rūpēs par dvēseli” Abas grāmatas noteikti ieteiktu izlasīt ikvienam, kam interesē savas personības izkopšana un atšķirīgs skatījums uz ikdienas dzīvi. No garīgās inteliģences ir atkarīgs, kā uztveram realitāti un visu apkārt notiekošo.

3. Ko tu iesaki noskatīties/ noklausīties?

Mani iecienītākie ir CILVĒKJAUDA, HR PODCAST un The Diary of A CEO podcasti. Mani uzrunā Joe Dispenza teiktais: “Your thoughts can make you sick and they too can make you well.”

4. Kas tevi iedvesmo un dod enerģiju?

Kultūras pasākumi, garas pastaigas, kalni un sarunas par būtisko. Neatņemama manas labsajūtas sastāvdaļa ir garda kafija un lieliska mūzika.

5. Kāpēc tevi interesē vadītāju attīstības joma?

Iekāpjot vadītāja kurpēs, esmu sapratusi, ka amatam nāk līdzi ne tikai atbildība, komandas vadība, vidutāja un mentora loma vienlaikus, bet tu paliec arī vientuļāks, mazāks paliek tas loks, kur vari griezties pēc padoma un skata no malas. Ne velti saka, ka organizācija ir tās vadītāju spogulis, pēc kura var nolasīt vadītāju personības spēku un vērtības.