Evita Štrausa pievienojas TRIVIUMS komandai

Evita Štrausa pievienojas TRIVIUMS komandai

Priecājamies paziņot, ka TRIVIUMS komandai pievienojusies Evita Štrausa.

Evita ir biznesa attīstības vadītāja un zīmola pozicionēšanas konsultante, mentore un Rīgas Tehniskās universitātes Absolventu asociācijas valdes locekle. 

Pieredze galvenokārt ir saistīta ar biznesa attīstību, zīmola izstrādi, jaunu produktu un to konceptu izstrādi un ieviešanu, eksportu un B2B pārdošanas vadību. Evita ir piedalījusies dažādos starptautiskos hakatonos kā mentors un žūrijas locekle jaunu biznesa ideju attīstības jautājumos. Plaša praktiskā pieredze starptautiskā sadarbībā ar izplatītājiem. TRIVIUMS konsultē un sniedz lekcijas zīmola pozicionēšanas un eksporta tēmās.

Evita sevi jau ir pierādījusi kā ļoti zinošu treneri un praktiķi. Viņa bija viena no ekspertiem, kurš vadīja mācības pusgada garumā. Atsauksmes par viņas nodarbībām ir ļoti labas.

Par pievienošanos TRIVIUMS Evita saka: ''Es priecājos pievienoties TRIVIUMS  - vietai un komandai, kur smelties ne tikai zināšanas, bet arī iedvesmu izaugsmei.''

Ja rodas interese par kādu no Evitas pārstāvētajām tēmām noorganizēt mācības korporatīvi, sazinieties ar mums.

Kas ir zīmola pozicionēšana? Vai visiem zīmoliem pozicionēšana ir būtiska un cik regulāri zīmola pozīcija būtu jāpārskata? Uzziniet par to te