Kā veiksmīgi strādāt hibrīdmodelī?

Kā veiksmīgi strādāt hibrīdmodelī?

Pandēmijas sākumā liela daļa uzņēmumu saskarās ar izaicinājumu - kā strādāt attālināti un kā to darīt efektīvi. Tagad ir jauns izaicinājums – kā darbiniekus motivēt atgriezties birojos, jo liela daļa darbinieku ir pielāgojušies strādāšanai attālināti un sapratuši, ka darot to attālināti ir produktīvāki un jūtas labāk. Otra daļa ir tie, kuri ar nepacietību gaidīja ‘’zaļo gaismu’’, lai varētu atgriezties birojā. Un ir vēl trešā daļa – tie, kuriem patīk strādāt gan no mājām, gan birojā.

Darbu veikšanai attālināti un klātienē ir savi plusi un mīnusi, taču pētījumi, aptaujas un dažādas pieredzes ir parādījušas to, ka strādāt efektīvi ir iespējams abējādi. Mēs visi zinām, ka esam dažādi – kas der vienam, neder citam. Piemēram, vienam, lai veiktu darbu nepieciešams, lai apkārt ir ‘’burziņš’’, taču citam ir pilnīgi pretēji – nepieciešams klusums, lai spētu paveikt ieplānotos darbus. Šī dažādība ir jāpieņem. Un jāņem vērā.

Lai veiksmīgi vadītu savu komandu hibrīdmodelī (attālināti un klātienē), darbi tiktu paveikti, biznesa mērķi tiktu sasniegti un darbinieki justos labi, šodienas vadītājiem jāapgūst jaunas prasmes un jāattīsta iemaņas. 

Jāņem vērā arī to, ka šobrīd darbinieki daudz vairāk nekā iepriekš ir vērsti uz izaugsmi un attīstību, viņiem ir svarīgi saskatīt sava darba jēgu, tāpēc ir nepieciešams arī īsts līderis, kas apzinātu katra indivīda potenciālu un palīdzētu viņam to realizēt.

Šodienas vadītāja loma ir būtiski mainījusies. Viņam būtiski jāmaina savu domāšanu. Jāsamazina kontroles un uzraudzības funkcija, priekšplānā izvirzot divvirzienu komunikāciju un patiesu ieklausīšanos, komandas atbalstīšanu, virzīšanu komandu kopā un katru individuāli, iedvesmošanu un saliedēšanu. Vadītājs vairs nav pārāks, viņš ir kopā ar visiem – cilvēcīgs, spējīgs un ieinteresēts.

Piedāvājam dažādu kursu programmu apkopojumu, kurš noderēs šodienas vadītājam. Kursos vadītājs iegūs zināšanas un praktiskas iemaņas, kā komunicēt ar komandu, lai atbalstītu, iedvesmotu un radītu drošības sajūtu. Un kā vadīt efektīvi VUCA (volatility, uncertainty, complexity, ambiguity) laikmetā. Tās ir programmas, kurās vadītājs iegūs atbalstu un palīdzību jaudīgākai komandas sezonai VUCA laikmetā. 

Sāksim ar praktisko meistarklašu ciklu mūsdienīgam vadītājam “Līderības dažādās sejas”. Šī ir jauna un unikāla programma mūsdienīgiem vadītājiem, kuri vada VUCA laikmetā. Meistarklašu cikls norisināsies 14.-15. septembrī. Meistarklases vadīs 10 augstākā līmeņa eksperti un praktiķi. Šo 2 dienu laikā iegūsiet:

  • zināšanas par jaunākajām tendencēm;
  • praktiskas iemaņas;
  • ikdienā pielietojamas metodes un rīkus;
  • iedvesmu un enerģiju jaunai sezonai;
  • networking jeb tīklošanas pieredzi.

Turpinām ar vispieprasītākajiem kursiem, kuri noderēs gan vadītājam, gan komandai.

Starptautiski atzītas vadības konsultantes un treneres Jolantas Cihanovičas kursu programmas

Līderības attīstības ekspertes Olga Dzenes kursu programmas 

Vadības konsultanta un trenera Reiņa Upenieka kursa programma

Augstākā līmeņa vadītājas, starptautiski sertificētas biznesa, vadības un izaugsmes treneres Lindas Saulītes kursa programma 

Papildus kursiem, piedāvājam iepazīties ar noderīgu saturu TRIVIUMS blogā

Ja interesē citas tēmas, kuras neatrodat sarakstā, sazinieties ar mums. Rūpīgi izvērtēsim jūsu uzņēmuma vajadzības, izstrādāsim individuālus risinājumus un sniegsim atbalstu pārmaiņās.

Kopā mēs varam vairāk! Apvienojot spēkus ar vairākiem augstākā līmeņa ekspertiem un praktiķiem, sniegsim atbalstu un palīdzēsim apgūt visu nepieciešamo jaudīgākai komandas sezonai VUCA laikmetā.