Iepazīsties! Attīstības programmas vadītājiem ''LĪDERĪBAS DAŽĀDĀS SEJAS'' eksperts - Maija Āboliņa-Tomsone

Iepazīsties! Attīstības programmas vadītājiem ''LĪDERĪBAS DAŽĀDĀS SEJAS'' eksperts - Maija Āboliņa-Tomsone

Tuvojoties attīstības programmai mūsdienīgam vadītājam ''LĪDERĪBAS DAŽĀDĀS SEJAS'', veidojam īsa formāta sarunu ciklu ar šīs programmas ekspertiem.

Šajā sarunā iepazināmies ar Maiju Āboliņu-Tomsoni. Programmā Maija dalīsies zināšanās par tēmu ''Kāpēc ilgtspēja ir tik aktuāla šodien?''

Maija ir ilgtspējas stratēģe, trenere un konsultante. 8 gadu pieredze ilgtspējas un korporatīvās sociālās atbildības jomās, vadot apjomīgus starptautiskus CSR (Corporate Social Responsibility) projektus un izstrādājot ilgtspējas stratēģijas vietējiem un starptautiskiem uzņēmumiem. Sadarbojusies un sniegusi atbalstu tādiem uzņēmumiem kā Samsung Electronics, Neste, Moller Auto Baltic, Amoralle Level Up, Given, Spice, Bonava u.c. uzņēmumiem.

Sarunā par to, kā Maija kļuvusi par ilgtspējas stratēģi, treneri un konsultanti, jo ilgus gadus bijusi mārketinga un komunikācijas nozarē. Kāpēc viņu interesē ilgtspēja. Un kas Maiju motivē dalīties zināšanās par šo tēmu. Uz šiem un citiem jautājumiem saņemsi atbildes sarunā.

Vairāk par attīstības progammu uzziniet šeit.