Kristas Vāveres kursa "Prasme prezentēt. Kā runāt trāpīgi? atsauksmes

Kristas Vāveres kursa "Prasme prezentēt. Kā runāt trāpīgi? atsauksmes

Kristas Vāveres kurss ir viens no pieprasītākajiem gan dēļ tā, ka Krista ir pieredzējusi mediju komunikācijas un prezentāciju prasmju trenere, konsultante, žurnāliste ar vairāk nekā 25 gadu praktisko pieredzi, gan dēļ tēmas aktuālitātes, jo prasmes prezentēt ir aktuāla visiem. Prezentēt jāprot gan iekšējās sapulcēs, gan darbā ar klientiem, gan daudz kur citur.

Kursa mērķauditorija ir tie, kas vada un piedalās attālinātās sapulcēs, uzstājas vebināros un podkāstos, prezentē dažādus risinājumus online vidē.

Kurss notiek lekcijas formātā. Dalībnieki vienmēr veic arī praktiskos uzdevumus par kuriem parasti ir ļoti labas atsauskmes, jo Krista sniedz arī vērtīgu atgriezenisko saiti. Kā arī, Krista sniedz atbildes uz visiem dalībnieku jautājumiem, lai dalībnieks maksimāli iegūst kursa laikā.
Kursa dalībnieki Kristas kompetenci vērtē ar 9.9 ballēm un kursa saturu ar 9.7 ballēm no 10.

Kuehne + Nagel vadītājs Kāris Soika par kursu saka: "Paldies! Īss un kodolīgs divu dienu kurss, kura laikā trāpīgi tiek norādīts uz biežāk pieļautajām kļūdām Online sarunas laikā, kā arī uz darbībām un veidiem kas pilnveido, bagātina un padara profesionālāku Online sarunu. Vienkāršiem vārdiem, saprotamā izteiksmē un brīvi uzrunājot mani, kā apmācības dalībnieku, ierāva komunikācijas aizkulisēs, kur priekš manis atvērās dažas jaunas atziņas, kuras nekavējoties ieviesu savā ikdienas komunikācijā. Lielisks kurss. Pieteikties tiem, kuri domā par savu komunikācijas uzlabošanu!"

Citi kursu dalībnieki anketās raksta:

  • Super! Liels paldies par ieguldīto darbu. Šis kurss patiesi bija noderīgs un pamācošs. Paldies! 
  • Prieks skatīties un klausīties Kristā! Kursa pievienotā vērtība - tiekties arvien labāku sevis versiju.
  • Esmu ļoti pateicīga par šo kursu - par struktūru, ļoti skaidru, precīzi pasniegtu informāciju tieši vajadzīgajā apjomā, kā arī motivāciju un iedrošinājumu, kuru Krista sniedza ar personīgo piemēru un harismu.
  • Paldies! Satura daudzums un pasniegšanas veids ļoti piemērots šādam formātam. Kristas prezentācija un pasniegšanas veids lieliski demonstrēja kā vajag komunicēt online.
  • Manuprāt lieliski - īsi, koncentrēti, profesionāli un cilvēcīgi. Paldies!
  • Ļoti patika apmācības. Noderīga, praktiska informācija, kuru uzreiz var pielietot darbā. Praktiskie uzdevumi palīdzēja saprast vielu, deva iespēju praktizēties un saņemt vērtīgus apmācības vadītājas komentārus. Liels paldies!
  • Paldies par vērtīgajiem padomiem un atbildēm uz dalībnieku jautājumiem.
  • Ļoti pārliecinošs seminārs un ļoti patīkama lektore K. Vāvere
  • Ātrs kurss kā atgādināt sev par precīzas komunikācijas nepieciešamību. Forši.
  • Apstiprinājums tam, ka laba runa ir sagatavota runa. Paldies par vērtīgo kursu.

Ja vēlaties mācīties runāt trāpīgi online vidē, aicinām piedalīties šajā tiešsaistes darbnīcā! Aktuālo publisko kursu kalendāru skatīt šeit. Ja vēlaties noorganizēt mācības korporatīvi, sazinieties ar mums