Ilgtspēja un inovācijas pārtikas nozarē - Enno Ence

Ilgtspēja un inovācijas pārtikas nozarē - Enno Ence

Enno Ence - SIA Milzu! īpašnieks, dibinātājs un zīmola radītājs, Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta zināšanu kopienas EIT FOOD RIS (Region Innovation Scheme) politikas padomes loceklis, Rīgas Tehniskās universitātes Absolventu asociācijas valdes priekšsēdētājs, bijis arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Eksporta padomes priekšsēdētājs.

Enno viesojās ilgtspējas podkāstā “Zaļā Ziemeļmeita”, kur ar podkāsta vadītāju un ilgtspējas stratēģijas eksperti, kā arī TRIVIUMS treneri Maiju Āboliņu-Tomsoni pārrunāja:

  • Kas ir ilgtspējīgas inovācijas? 
  • Kā izpaužas ilgtspēja pārtikas nozarē?
  • Kāda ir mijiedarbība starp inovācijām un ilgtspēju?
  • Kā notiek inovācijas process "Milzu!" ražotnē?
  • Inovācijas, ilgtspēja un izmaksas - vai tos ir iespējams sabalansēt? 

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. “cookies”).
Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat privātuma politikai.

Piekrītu