Sertificēta projektu vadītāja Diāna Lauska pievienojas TRIVIUMS komandai

Sertificēta projektu vadītāja Diāna Lauska pievienojas TRIVIUMS komandai

Priecājamies paziņot, ka TRIVIUMS treneru pulkam pievienojusies Diāna Lauska.

Diāna Lauska ir sertificēta projektu vadītāja ar ilggadēju starptautisku pieredzi projektu ieviešanā un vadībā, vadot līdz 40 cilvēku starptautiskas projektu komandas.

Šobrīd ir projektu vadītāja IT risinājumu un konsultāciju uzņēmumam ELVA. Bijusi DPD Latvija Baltijas un Latvijas projektu vadības nodaļas vadītāja, Latvijas vadības grupas dalībniece un vecākā Baltijas projektu vadītāja. Strādājusi arī Nordea Bank AB Latvia Branch kā vecākā reģionālā projektu vadītāja.

Ieguvusi Bakalaura grādu Eiropas ekonomikas un biznesa vadības programmā Rīgas Stradiņa Universitātē. Dānijā apguvusi Project Management Professional (PMP) kursu un ieguvusi PMP sertifikāciju.

TRIVIUMS vada kursu “Projektu vadības pamati” dažāda līmeņa speciālistiem un ekspertiem, kas ir saistīti ar projektu ieviešanu un vadību latviešu un angļu valodā. Kursa saturs veidots, lai izprastu un praktiski pielietotu gan “ūdenskrituma” (Waterfall) projektu vadības metodi, gan gūtu ieskatu Agile projetu vadības tehnikā nelielu un vidēju projektu vadībā. Kursa mērķis ir sniegt pamatzināšanas, praktiskus rīkus un metodes efektīvai ikdienas projektu vadībai dažādos uzņēmumos.

Diāna par pievienošanos TRIVUMS komandai saka, ka sajutusi, ka viņai ir pietiekama zināšanu bagāža, lai tajā dalītos ar citiem - un  TRIVIUMS ir piemērotākā vieta tam - atpazīstamības, ieņemtās augstās latiņas dēļ zināšanu vairošanā.

Diānas virzītājspēks dzīvē ir drosme sekot tam, kur iekšējais pavediens Tevi vedina - profesionāli un personīgi, hobijos un attiecībās, nebaidoties kaut ko mainīt. Līdzīgi arī pārmaiņu un projektu vadībā - ieviešot ko jaunu, bieži  jāspēj veikts krass pagrieziens  paradumos un domāšanā.

Ja radusies interese Diānas kursu organizēt korporatīvi, sazinieties ar Jūsu TRIVIUMS projektu vadītāju vai sazinieties ar mums pa tālruni 67282219 vai e-pastu triviums@triviums.lv.