Reinis Upenieks un Krista Vāvere šogad piedalīsies konferencē "Cilvēkfaktors"

Reinis Upenieks un Krista Vāvere šogad piedalīsies konferencē "Cilvēkfaktors"

Mūsu treneris Reinis Upenieks un Krista Vāvere piedalīsies konferencē Cilvēkfaktors 2022.

Reinis uzstāsies ar stāstu "Organizācija, kas mācās".

Reinis par savu stāstu konferencei saka: ”Arvien biežāk konstatējam, ka tas, kas vakar bija skaidrs un stabils, šodien kļuvis nenoteikts, un atkal jāapgūst, kā dzīvot jaunā situācijā.” Savā lekcijā Reinis veltīs uzmanību izpratnei par mācīšanās pārmaiņām, pievēršoties gan indivīda, gan organizācijas līmenim. Lekcija dos ierosmi vadītājiem pārdomāt mācīšanās vietu savās ikdienas komandās, mēģinot arī paši sev atklāt, vai ir daļa no organizācijas, kas mācās.

Krista Vāvere uzstāsies ar stāstu "Līdzsvara treniņš grūtai sarunai". Krista saka: “Pirms sarunas varam izdomāt laipnākos vārdus, bet, kad pienāk grūtais brīdis, miers dažās sekundēs saļogās, labie nodomi sabrūk. Vai šo mirkli varam pamanīt, piedzīvot lēnāku, lai pagūstam mieru un sarunu nosargāt?” Atbildi meklēsim konferencē gan klātienē, gan attālināti.

Konference "Cilvēkfaktors" ir iemantojusi daudzu Latvijas uzņēmumu vadītāju, vidējā līmeņa vadītāju un cilvēkresursu vadītāju uzticību un nerimstošu interesi. Katrs no konferences lektoriem pierādījis sevi kā profesionālis un līderis savā darbības jomā. Lektori pārzina esošo situāciju, interesējas par nākotnes tendencēm un veido savus secinājumus tādās tēmās kā vadība, līderība, stratēģiskā vadība, darbinieku labbūtība, darbs nākotnē, pārmaiņu un komandu vadība sarežģītos apstākļos un citas.

Konferencē uzstāsies praktiķi un eksperti vadībā, līderībā, stratēģiskajā vadībā un citās jomās, kas saistītas ar uzņēmumu un iestāžu ilgtspēju un darbinieku labbūtību.

Dalībnieku reģistrācija: www.stasti.lv/cilvekfaktors/

Tiekamies Cēsīs un tiešraidē 24. martā!