Dizaina domāšanas un inovāciju vadības trenere un konsultante Kristiāna Roth pievienojusies TRIVIUMS komandai

Dizaina domāšanas un inovāciju vadības trenere un konsultante Kristiāna Roth pievienojusies TRIVIUMS komandai

Priecājamies paziņot par vēl vienu papildinājumu TRIVIUMS treneru un konsultantu komandai.

Kristiāna šobrīd ir izpilddirektore Agile transformācijas institūta Augšaustrijas Augstskolā, Austrijā, trenere un konsultante inovāciju vadībā un ir jauniešu attīstības programmas Go Beyond līdzdibinātāja un valdes locekle. Vada lekcijas Augšaustrijas Augstskolā un ir vieslektore RTU Rīgas Biznesa skolā. Un tagad arī pie mums. 

Pieredze galvenokārt ir saistīta ar konsultāciju sniegšanu uzņēmumiem inovāciju vadībā, dažādu Agile metožu pielietošanā, dizaina domāšanas mācību vadīšanu pakalpojumu sniegšanas un ražošanas uzņēmumiem. Pārzina Agile transformācijas procesu, biznesa modeļa izstrādi, mārketinga vadību un izglītības programmu izstrādi.

TRIVIUMS konsultē un vada dizaina domāšanas darbnīcas latviešu, angļu un vācu valodā.

Par to, kāpēc tieši TRIVIUMS, Kristiāna saka: ''Jo ar šo profesionālo un motivēto komandu man ir iespēja vēl vairāk uzņēmumu iepazīstināt ar mūsdienīgām inovāciju metodēm un augt kā trenerei.''

Kristiānas dzīves moto: I trust actions over words - gan dzīvē, gan lietotāju un klientu izpētē.

Jau 15. februārī iespējams apmeklēt Kristiānas publisko kursu ''Dizaina domāšana''. 

Dizaina domāšana ir ieguvusi milzīgu popularitāti pasaules veiksmīgāko uzņēmumu vidū. Google, Apple, Siemens, Lufthansa, General Eletric ir tikai daži no uzņēmumiem, kuri šo pieeju izmanto gan jaunu produktu un pakalpojumu izstrādei, gan iekšējo procesu uzlabošanai. 

Lai gan dizaina domāšana nāk no dizaina jomas, nav nepieciešams būt prasmīgam māksliniekam vai dizainerim, lai to veiksmīgi pielietotu biznesa vidē. Šī kursa laikā iepazīsieties ar dizaina domāšanas procesu un dažādām metodēm, kas tajā ietilpst. 

Vairāk par kursa programmu un pieteikšanās šeit