Unikāla attīstības programma mūsdienīgam vadītājam

Unikāla attīstības programma mūsdienīgam vadītājam

Iedvesmojoša un praktiskiem ieguvumiem uzlādēta attīstības programma vadītājiem.

Darbs ar cilvēkiem šodienas vadītājiem piedāvā arvien jaunus izaicinājumus. Vadītāja loma ir būtiski mainījusies – samazinājusies kontroles un uzraudzības funkcija, priekšplānā izvirzot divvirzienu komunikāciju un patiesu ieklausīšanos, komandas atbalstīšanu, virzīšanu, iedvesmošanu un saliedēšanu. Tā vietā, lai koncentrētos uz to, kas ir nepareizi, vadītāji apgūst efektīvas metodes darba organizēšanai un vadīšanai. Tā ir būtiska domāšanas maiņa, kas pieprasa jaunu prasmju un iemaņu attīstīšanu.

Uzņēmuma vadītāji, aicinām jūs uz attīstības programmu mūsdienīgam vadītājam “LĪDERĪBAS DAŽĀDĀS SEJAS”!

  • Kad: 2022. gada 14.-15. septembrī
  • Kur: Hotel Jūrmala Spa
  • Pasākuma mērķauditorija: augstākā un vidējā līmeņa vadītāji

Esam sagatavojuši unikālu 2 dienu mācību programmu, kurā iegūsiet:

  • zināšanas par jaunākajām tendencēm;
  • praktiskas iemaņas;
  • ikdienā pielietojamas metodes un rīkus;
  • iedvesmu un enerģiju jaunai sezonai;
  • networking jeb tīklošanas pieredzi.

1. diena LĪDERIS ORGANIZĀCIJĀ

VUCA (volatility, uncertainty, complexity, ambiguity) laikmets rit pilnā krāšņumā! Laiks, kurā kļūst aizvien sarežģītāk plānot un prognozēt.

Kas tas ir un kādus izaicinājumus tas piedāvā? Kādas metodes jāizmanto, lai šādos neskaidrības un nebeidzamu pārmaiņu apstākļos vadītu efektīvi komandas dalībniekus, kuri strādā gan no mājām, gan birojā.  Kā komunicēt ar komandu, lai atbalstītu, iedvesmotu un radītu drošības sajūtu? Par šo un vēl daudz ko citu, pirmajā programmas dienā.

2. diena VELTĪJUMS SEV – RŪPES PAR ĶERMENI, PRĀTU UN IEKŠĒJO SPĒKU

Ikdienā mūsu darba dzīvi piepilda darba uzdevumi, izaicinošu situāciju risināšana un atbildīgu lēmumu pieņemšana. Papildus šiem uzdevumiem un izaicinājumiem, ir darba un privātās dzīves līdzsvara noturēšana. Kā starp visiem dzīves pienākumiem, neaizmirst par pašu galveno – sevi pašu?

Programmas otrā diena - veltījums sev. Par to, cik svarīgi ir pārvaldīt savu elpošanu emocionālā līdzsvara, prāta skaidrības un fiziskās labbūtības uzturēšanai? Kā prast ātri pāriet no izsīkuma uz atjaunošanos, no stresa uz labsajūtu, lai pieredzētu vieglāku un harmoniskāku dzīvi? Kā paaugstināt personīgo efektivitāti un darba produktivitāti.

Savās zināšanās dalīsies un iedvesmos 10 augstākā līmeņa eksperti un praktiķi.

Sniegsim atbalstu un palīdzēsim apgūt visu nepieciešamo jaudīgākai komandas sezonai VUCA laikmetā.

Pilnu programmu atradīsiet šeit