Lean Leadership Master Class

Lean Leadership Master Class

2019. gada oktobrī Latvijā viesosies ilggadējs bijušais Toyota rūpnīcas vadītājs Kazumasa Hattori no Japānas un starptautiski atzīts Lean konsultants un Shinka Management direktors Paul Smith no Austrālijas, lai vadītu 2 dienu starptautisku, praktisku semināru Lean Leadership Master Class.

Šis seminārs būs interesants un noderīgs ikvienam, kas grib uzzināt vai jau praktizē biznesa efektivitātes paaugstināšanas metodoloģiju Lean (TPS) un vēlas gūt zināšanas no pirmavotiem.

Seminārs ir īpašs ar to, ka tā laikā būs iespējams redzēt, kā darbojās rūpnīcas Japānā, tās apmeklējot ar video palīdzību.

Seminārs notiks japāņu / angļu valodā.

“The training was intense but had great value because the subjects have been explained in such a clear manner opposite to some European experts who know how to turn Lean into some NASA scientific miracle from another planet.”                              Una Kasparaviča – AE Partners HR Manager

Vairāk informācijas: https://www.bizef.lv/ vai sazinoties ar TRIVIUMS treneri Noru Freimani - nora@bizef.lv, +37125444434