TRIVIUMS sezonas noslēguma pasākums

TRIVIUMS sezonas noslēguma pasākums

11. jūnijā tikāmies ikgadējā TRIVIUMS sezonas noslēguma pasākumā. Lai gan pasākums norisinājās tiešsaistē, mums izdevās radīt svētku sajūtu ar būšanu kopā un sarūpēto garšīgo pārsteigumu baudīšanu.

Nav nekāds noslēpums, ka pēdējais gads nesis dažādus izaicinājumus un daudz nezināmo. Arī mūsu komanda nav izņēmums – gājis dažādi, taču kopējā sajūta par aizvadīto sezonu ir, ka esam ieguvēji. Mēs pieņēmām un pielāgojāmies izmaiņām, ieguvām jaunu pieredzi, jaunas zināšanas un vēl lielāku komandas vienotības sajūtu, jo visam gājām cauri kopā. Prieks, gandarījums un lepnums par katru un visiem kopā. Komandā ir spēks!

Tā kā ikdienā ir svarīgi justies labi, enerģiskiem un būt produktīviem, tad pirmajā pasākuma daļā bijām parūpējušies par nelielu izkustēšanos kopā ar kustību mākslinieci un “Spēlmaņu nakts 2019/2020” balvas saņēmēju Elīnu Gediņu. Elīna parādīja kā ikdienā parūpēties par labsajūtu, iesildot visu ķermeni, pat nepieceļoties no krēsla.

Otrajā pasākuma daļā katram devām iespēju padalīties ar to kādi ir bijuši šī gada lielākie izaicinājumi, lielākā veiksme un prieks. Nobeigumā padalījāmies ar novēlējumiem gan sev, gan citiem.

Novēlam Jums enerģiju un veselību! Atrodiet it visā labo un novērtējiet to!

#tiekamiesvasarā