7 mākslīgā intelekta rīki, kas atvieglos tavu darba dienu

7 mākslīgā intelekta rīki, kas atvieglos tavu darba dienu

Neviens nevar apšaubīt, ka mākslīgais intelekts (MI) atstās nopietnu ietekmi uz uzņēmējdarbību nākotnē. Jau mūsdienās tas palīdz uzlabot produktivitāti, radīt kvalitatīvu saturu sociālajiem medijiem un ir mainījis veidu, kā kompānijas strādā vai sazinās ar klientiem.   

Arvien vairāk uzņēmumu apzinās MI potenciālu un sāk ieviest inovatīvas tehnoloģijas, lai uzlabotu sava darba efektivitāti un konkurētspēju. Biznesam ir pieejami daudzi MI rīki, kas atvieglo ikdienas darbus un palīdz sasniegt labākus rezultātus. Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem no šiem rīkiem un to pielietojumu biznesā.

ChatGPT  

ChatGPT ļauj jums izveidot piesaistošas un reālistiskas sarunas ar klientiem un lietotājiem izmantojot valodu modeli. Biznesā to var izmantot klientu apkalpošanā, izstrādājot chatbotus vai personīgo asistentu, kas atbild uz jautājumiem un problēmām 24/7 bez cilvēka klātbūtnes. 

Lumen5  

Lumen5 ir video veidošanas rīks, kas izmanto MI, lai automātiski radītu video no teksta. Tas palīdz strādāt ātrāk un efektīvāk, pārveidojot rakstus vai bloga ierakstus par  saistošiem video. Lumen5 ir ideāli piemērots sociālo mediju satura un reklāmu veidošanai. 

Copy.ai  

Copy.ai ir teksta ģenerēšanas rīks, kas izmanto MI, lai radītu tekstus, piemēram, virsrakstus, bloga ierakstus vai reklāmu tekstu. Tas palīdz ietaupīt laiku un pūles, piedāvājot radošus ieteikumus un ģenerējot saturu, kas var uzlabot mārketinga aktivitātes un piesaistīt jaunus klientus. 

Ideogram.ai

Ideogram.ai analizē un prognozē klientu izpratni un emocijas, izmantojot tekstu un vizuālo informāciju. Tas var palīdzēt labāk saprast savus klientus, piedāvāt personalizētu saturu un reklāmas, kas rezonēs ar viņu vēlmēm un vajadzībām. 

Grammarly  

Grammarly palīdz uzlabot rakstīšanas prasmes un valodas pareizību, it īpaši rakstot svešvalodās. Tas pārbauda tekstu, lai atrastu gramatikas, pareizrakstības un citas kļūdas, un sniedz ieteikumus to koriģēšanai. Biznesā to var izmantot, lai nodrošinātu profesionālu un precīzu satura kvalitāti uzņēmuma komunikācijai - sākot no e-pasta ziņojumiem līdz mārketinga materiāliem. 

Perplexity  

Perplexity nodrošina automātisku teksta analīzi, lai novērtētu tā saprotamību un sarežģītību. Tas palīdz uzlabot rakstīto saturu, nodrošinot, ka tas ir skaidrs, saprotams un pievilcīgs mērķa auditorijai. To var izmantot arī konkurentu analīzē, vai kā personīgo asistentu, līdzīgi kā ChatGPT.

Vai tu esi gatavs mākslīgā intelekta ienākšanai darba vietās? Lai palīdzētu šīm pārmaiņām sagatavoties, TRIVIUMS apmācība piedāvā kursus par mākslīgo intelektu un MI rīku pielietošanu. Ja vēlies kursu savam uzņēmumam, sazinies ar mums!  

Savukārt, ja vēlies piedalīties publiskajā darbnīcā, 19. aprīlī Edvīns Elferts vadīs darbnīcu "Mākslīgā intelekta rīki", kuras laikā būs iespēja praktiski līdzdarboties un izmēģināt dažus no augstāk minētajiem MI rīkiem, iegūt praktiskus ieteikumus, lai ikviens varētu izmantot mākslīgo intelektu savā ikdienā maksimāli efektīvi.