Cik bieži jūs tīrāt savas domas? - Ieva Stokenberga

Cik bieži jūs tīrāt savas domas? - Ieva Stokenberga

Mani pa īstam interesē labbūtība jeb wellbeing, jebšu tas cik labi man ir, cik labi man klājas, kā es jūtos savā dzīvē – tas ietver ļoti dažādus aspektus gan to cik es esmu fiziski vesels, turos kopā un varu funkcionēt šajā pasaulē, cik labi es jūtos iekšēji, kāds ir mans domu gājiens un manas emocionālās reakcijas un arī cik veselīga ir mana sociālā dzīve, manas attiecības, mana mijiedarbība ar apkārtējiem.

Kas ir mani resursi? Kur es, individuāli, smeļos spēkus, kas ir tās lietas uz ko es sevī varu paļauties. Mūsdienās domājot par darba vidi mēs redzam tādu ļoti spēcīgu fokusu, ka ļoti daudz kas no cilvēka tiek sagaidīts individuālā līmenī, ka viņš pats mācās, viņš pats sevi monitorē, pats sevi motivē, pats sevi uzrauga. Skaidrs fokuss, ka tā ir nevis ārēja cilvēka atbildība, bet mēs sagaidām, ka cilvēki pašmotivējās un pašizglītojās un paši tiek galā ar visu iespējamo un, protams, ka tam ir ēnas puses, jo es varu būt stabils un harmonisks, bet ja es dzīvoju toksiskos apstākļos tad agri vai vēlu tas uz mani atstāj ļoti negatīvu iespaidu.

Cik bieži jūs tīrāt savas domas? Cik bieži jūs iedodat vitamīnus savām pozitīvajām emocijām? Kā mēs praktizējam dažāda veida paņēmienus, lai pabarotu, lai stiprinātu savu varēšanu stāties pretī visiem izaicinājumiem, kas nu ikdienā ir.